Geen excellentie zonder excellente leraren.

In De Groene Amsterdammer fulmineert Graa Boomsma tegen de middelmaat in het onderwijs, veroorzaakt door jarenlang politiek beleid. Lees hier zijn Pamflet: de toestand van het onderwijs is precair. Zijn analyse stemt niet vrolijk en biedt weinig perspectief, maar een punt heeft hij wel. Van welke kant moet de oplossing komen, de leraar, de politiek, de opleidingen, of ….?  Hoe lang blijft de leerling nog de dupe van deze impasse? Docenten willen wel, maar tijd is echt een factor. Wanneer zijn is de maatschappij bereid echt te investeren in onderwijs?

Posted in onderwijs, Onderwijskwaliteit, Onderwijsvernieuwing, Prestatiebox, Talentontwikkeling
Nieuws op onderwerp

Voer uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Join 36 other subscribers
MetisMatters
+31 (0) 6 24 64 08 96
annemieke@metismatters.nl

Telefonisch spreekuur:
maandagochtend van 9.00-10.00 uur
%d bloggers like this: