1ste Peers4Parentsgroep start in Delft

Vanaf maandagavond 30 maart 2020 start in Delft. Ouders van hoogbegaafde kinderen gaan met elkaar in gesprek over specifieke opvoedvragen waarvoor zij zich voor gesteld zien. Bij elk gesprek staat 1 van de 10 thema’s centraal.

Het Peers4Parents Programma is ontwikkeld in Amerika door James Webb. Hij voorzag hiermee al 30 jaar geleden in een behoefte van ouders aan steun & informatie en om ervaringen te delen. De 10 thema’s zijn op basis van deze gesprekken geïdentificeerd en in de jaren uitgekristalliseerd.

Meer informatie en wijze van aanmelding vindt u hier.

Posted in Geen categorie, Kenmerken hoogbegaafd kind, Omgaan met hoogbegaafdheid, Problemen hoogbegaafdheid
Nieuws op onderwerp

Voer uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Join 36 other subscribers
MetisMatters
+31 (0) 6 24 64 08 96
annemieke@metismatters.nl

Telefonisch spreekuur:
maandagochtend van 9.00-10.00 uur
%d bloggers like this: