1ste Peers4Parents groep start in Delft

Vanaf maandagavond 4 november 2019 start in Delft. Ouders van hoogbegaafde kinderen gaan met elkaar in gesprek over specifieke opvoedvragen waarvoor zij zich voor gesteld zien. Bij elk gesprek staat 1 van de 10 thema’s centraal.

Het Peers4Parents Programma is ontwikkeld in Amerika door James Webb. Hij voorzag hiermee al 30 jaar geleden in een behoefte van ouders aan steun & informatie en om ervaringen te delen. De 10 thema’s zijn op basis van deze gesprekken geïdentificeerd en in de jaren uitgekristalliseerd.

Meer informatie en wijze van aanmelding vindt u hier.

Posted in Geen categorie, Kenmerken hoogbegaafd kind, Omgaan met hoogbegaafdheid, Problemen hoogbegaafdheid
Nieuws op onderwerp

Voer uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Join 29 other followers

MetisMatters
+31 (0) 6 24 64 08 96
annemieke@metismatters.nl

Telefonisch spreekuur:
maandagochtend van 9.00-10.00 uur
%d bloggers like this: