gymnasiasten blinken uit onder de 20% beste vwo-leerlingen

School aan Zet en Platform Bètatechniek hebben in 2012 een onderzoek gedaan naar het profiel van de 20% beste vwo-leerlingen. De gymnasiasten springen er in alle vergelijkingen boven uit. Zijn gymnasiasten gewoon gemiddeld slimmer of is het gymnasium als onderwijssoort gewoon gemiddeld een betere opleiding? Na lezing van het rapport blijven er genoeg vragen over, maar even afgezien van de precieze achterliggende verklaring: een keuze voor het gymnasium is succes in VO en WO geen verkeerde! Download hier het rapport: Drieluik excellentie: Top 20

Posted in Onderwijskwaliteit, Talentontwikkeling
Nieuws op onderwerp

Voer uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Join 36 other subscribers
MetisMatters
+31 (0) 6 24 64 08 96
annemieke@metismatters.nl

Telefonisch spreekuur:
maandagochtend van 9.00-10.00 uur
%d bloggers like this: