Ook op zoek naar het ‘meer’ van de gymnasiumopleiding?

Hartger Wassink onderscheidt twee vormen van onderwijskwaliteit, de kwaliteit die je kunt meten en de kwaliteit die je dagelijks ervaart. Lees zijn blog hierover. Voor een evenwichtig kwaliteitsoordeel over een gymnasiumopleiding vind ik het belangrijk om juist ook die kwaliteit van alledag in beeld te krijgen. De Gouden Standaard voor de gymnasiumopleiding is een eerste aanzet. Ik ben benieuwd of er bij de feestelijke aanbieding van de Gouden Standaard aan schoolleiders en docenten op donderdag 19 juni te Bilthoven al ideeën zijn om handen en voeten te geven aan de mooie ambities waarop de Gouden Standaard mikt.

Posted in Gouden Standaard, Gymnasiale vorming, Onderwijskwaliteit
Nieuws op onderwerp

Voer uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Join 36 other subscribers
MetisMatters
+31 (0) 6 24 64 08 96
annemieke@metismatters.nl

Telefonisch spreekuur:
maandagochtend van 9.00-10.00 uur
%d bloggers like this: