Zeg sorry in het Latijn, als je je huiswerk niet hebt.

Haud mea culpa, domina! (As they say in primary school). Levend(ig) Latijn in de lessen op (de basis-) school is al langer mogelijk op de basisschool in Engeland. De lesmethode Minimus biedt materiaal om op een heel actieve manier jonge kinderen met Latijn kennis te laten maken. Recent neemt in Engeland het Latijn op de basisschool een vlucht door de promotie van het Latijn als uitstekende basis voor het leren van vreemde talen. In het artikel in The Indepent lees je er meer over.

Posted in Klassieke talen
Nieuws op onderwerp

Voer uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Join 36 other subscribers
MetisMatters
+31 (0) 6 24 64 08 96
annemieke@metismatters.nl

Telefonisch spreekuur:
maandagochtend van 9.00-10.00 uur
%d bloggers like this: