Tip: studietips voor basisschool en voortgezet onderwijs

Op de site van BijlesXtra vind je allerlei links naar site die je kunnen helpen om de schooltijd door te komen en je examen te halen.

Zij bieden voor alle VO-vakken links naar uitlegvideo’s (en meer). Het aanbod is lang niet stofdekkend, maar wellicht vind je wat je zoekt. Maar kijk goed naar de bron, want de kwaliteit verschilt nog wel. Voor sommige sites (scholieren.com) moet je je eerst aanmelden.

BijlesXtra biedt nog meer: onder de knop studielinks vind je van alles rond het examen bijeen gezet van de belangrijkste data tot tips om met examenstress om te gaan. Ook hier staan weer per vak handige links bij elkaar. Onder de knop planners vind je tools en tips voor het plannen van je examen of schoolwerk.

Posted in onderwijs
Nieuws op onderwerp

Voer uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Join 36 other subscribers
MetisMatters
+31 (0) 6 24 64 08 96
annemieke@metismatters.nl

Telefonisch spreekuur:
maandagochtend van 9.00-10.00 uur
%d bloggers like this: