Onderwijs voor hoogbegaafden past nog niet erg.

Het onderwerp passend onderwijs voor hoogbegaafde leerlingen ligt maatschappelijk nog steeds gevoelig. In een artikel in het Reformatorisch Dagblad reageert een lezer kritisch op de positie van HB-leerlingen. “Reformatorisch onderwijs laat hoogbegaafde leerling in de kou staan“. Een heel herkenbaar verhaal. Er gebeurt al heel veel goeds op heel veel scholen, ook op reformatorische scholen, maar zorg om deze leerlingen is nog lang niet vanzelfsprekend. Lees hier het artikel.

Posted in Omgaan met hoogbegaafdheid, Onderwijs hoogbegaafden, Problemen hoogbegaafdheid
Nieuws op onderwerp

Voer uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Join 36 other subscribers
MetisMatters
+31 (0) 6 24 64 08 96
annemieke@metismatters.nl

Telefonisch spreekuur:
maandagochtend van 9.00-10.00 uur
%d bloggers like this: